Despre

Din anul 1999 АСМ (Automobil Club din Moldova) este membru al Aliantei Internationale de Turism/Alliance Internationale de Tourisme (AIT) si Federatiei Internationale de Automobilism (FIA), care cuprinde cluburi auto si asociatii turistice din întreaga lume.

Campania Make Roads Safe este o coaliţie pe scară largă, inclusiv instituţiile de sănătate publică, organizaţiile de automobilişti, ONG-urile pentru siguranţa rutieră şi alte organizaţii internaţionale. Campania este salutată, avînd sprijinul a mai mult de un milion de persoane din întreaga lume, care au semnat petiţia şi / sau apelul la acţiune.

Campania a fost creată pentru a implimenta recomandările Comisiei pentru Siguranţa Rutieră şi a Raportului Mondial din 2004 cu privirea la prevenirea vătămărilor cauzate de accidentele rutiere. Campania este coordonată şi finanţată de Fundaţia FIA – fond de cariate înregistrat în Marea Britanie scopul căruia este prevenirea urmărilor grave a accidentelor rutiere. Toţi partenerii coaliţiei şi-au asumat angajamentul de a creşte atenţia guvernelor şi a opiniei publice asupra obiectivelor Campaniei Make Roads Safe. Obiectivul principal al acestei Campanii este de a face comunitaea internaţională să recunoască prejudiciile care se calculează în viaţă şi sănătate omenească drept o pandemie şi să intreprindă măsuri urgente pentru a pune capăt acestor tragedii zilnice, prin prevenirea lor.

Automobil Club din Moldova (ACM) este o organizatie republicană, non-guvernamentala, fondată în 1998 cu scopul dezvoltării automobilismului, asistenței tehnice rutiere, turismului auto.

АСМ ofera cetatenilor Republicii Moldova: Permise Internationale de Conducere, asistență tehnică membrilor cluburilor FIA (Federation Internationale de l'Automobile) în conformitate cu acordul SNAKE.

Detalii despre activitatea ACM puteți găsi in compartimentul Servicii.

Loading…
Loading the web debug toolbar…
Attempt #